<![CDATA[valtikka.net - Lehtitarjoukset]]>Mon, 23 Mar 2020 17:23:36 -0700Weebly<![CDATA[Mistä löytää parhaat lehtitarjoukset?]]>Fri, 23 Mar 2018 09:07:25 GMThttp://valtikka.net/lehtitarjoukset/mista-loytaa-parhaat-lehtitarjouksetLehtitarjoukset
Lehtitarjouksia saa nykyään muualtakin kun puhelinmyyjiltä! Nykyään tarjouksia voi selata ihan rauhassa ilman että kukaan tyrkyttää ehkä ei niin kiinnostavaa tarjousta puhelimessa. Näinä päivinä kaiken löytää netistä, myös lehtitarjoukset. Netissä on nykyään palveluita jossa on selvästi listattu esim. kaikki Sanoman tai Allerin lehtidiilit tilaajalahjoineen. Tarjolla on Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Vauva, ET, Seiska ja Katso lehtien tarjouksia. Tilaus onnistuu myös suoraan selaimesta ja maksunkin voi hoitaa suoraan verkkopankkitunnuksilla tai erissä laskulla. Enää ei tarvitse täyttää tilauskorttia lehden takakannesta!

Tilaajalahja sisältyy myös aina tilaukseen, jos kyseessä ei ole esim. lyhyempi kokoeilu- tai määräaikaistilaus. Lehden mukana tuleva lahja on esim. meikkisetti, keittiötarvikkeita, pienelektroniikkaa, käsityövälineitä, kodin hyötytuotteita, koruja tai joskus jopa Muumimuki. Lahjaa et saa heti ensimmäisen lehden mukana, vaan se tulee aina myöhemmin postitse. Erikoistarjoukset jossa on Muumumuki lahjana menevät usein kuin kuumille kiville, joten näiden tilauksessa kannattaa olla nopea jos haluaa uuden keräilymukin.

Lehti-tarjous.net on toimiva palvelu, jos etsit helppoa sivustoa jossa kaikki parhaat lehtitarjoukset on kätevästi listattuna. Listasta näet suoraan lehden hinnan, miten pitkä tilausjakso on kyseessä, montako lehteä tilaukseen sisältyy ja mitä lahjoja voi valita tilaukseen mukaan. Kustantajien tarjoukset vaihtuvat usein, joten kannattaa aina klikata tarjouslinkkiä ja tarkistaa onko tarjous vielä voimassa. Sivuston linkit vievät sinut kustantajan sivulle jossa voit vielä varmistaa että tarjous on sinulle sopiva. Tilaussivulta pääset myös valitsemaan mieluisesi tilaajalahjan. Sanoman kampanjoissa on usein tarjolla jopa kolme eri tilaajalahjaa mistä valita. Allerin tarjouksissa on useimmiten 1-2 eri tilaajalahjaa. Lehden tilaussivulla on myös usein kohta jossa voi valita miten pitkän tilausjakson haluat. Jossain tapauksissa kustantajat voivat tarjota arvokkaampaa lahjaa jos sitoudut pitempään tilausjaksoon, mutta useimmiten on tarjolla vain yksi 5-6kk tilausjakso. 

Toivomme että löydät Lehti-tarjous -sivustolta sinulle sopivaa luettavaa!

]]>